Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë dhe jo në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<
Bra | Mimi Holliday Designer Lingerie
Knickers | Mimi Holliday luksoze femrash
Dhurata falas. | Mimi Holliday Sexy Lingerie
Shitje | Mimi Holliday Shitje luksoze të nënës

Zbuloni dhe dyqanoni të brendshme femrash luksoze Mimi Holliday; bra të bukur dhe sexy të projektimit, çizme, mbathje, ndërresë nate dhe rroba banje.

Designer Damaris Evans është forca krijuese prapa Mimi Holliday, ajo revolucionarizoi të brendshmet dhe na tërhoqi të gjithëve neve jashtë kornizave. Përpara se ajo të pagëzonte Damaris Lingerie, nuk kishte mbathje me fjongo pas, bota nuk kishte dëgjuar kurrë për bottom cleavage, mbathjet korse nuk ekzistonin, dhe mbathjet "star" ishin të paimagjinueshme. Mimi Holliday tani e gjejmë në të brendshmet për shtatzëna, veshje nate, të brendshme luksi dhe stilime për rroba banje dhe veshje plazhi. Mimi është shumë krenare për prerjen fantastike, dhe larmishmërinë e masave, përfshire kupa E, deri në kupën GG.

Mbathjet 'Damaris' janë të një tjetër niveli - GUARDIAN |'Vërtetë revolucionare' - VOGUE |'Askush nuk ka shitur mbathje mbi £ 100 para Damaris' - KOHET