Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë dhe jo në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<

Karriera

Ekzekutiv e kujdesit ndaj klientit

Një mundësi emocionuese për t'u bashkuar me Mimi Holliday për të mbështetur ekipin gjatë nisjes së dyqanit të parë të anijeve të flamurit në Primrose Hill të Londrës.

Në 2003, kërkesa e madhe gdhendur rrugën për Mimi Holliday, e krijuar si një linjë e difuzionit me luksin e Damaris brendshme. Me të njëjtin etikë të egër dhe kreative të markës, dhe mbajtjen e përshtatjes dhe cilësisë së jashtëzakonshme të Damaris, Mimi Holliday u lind i famshëm.

Mimi Holliday është e angazhuar për të krijuar të brendshme femrash të ftohtë dhe të afrueshme për çdo grua.
Ne jemi duke kërkuar një ambasador të markës së mirënjohur, entuziast dhe të ndjeshëm me nivele të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit.

Detyrat dhe detyrat kryesore:

 • Menaxhimi i Frontit të Shtëpisë si fytyrë dhe zëri i kompanisë, ju do të jeni pika e parë e thirrjes për të gjitha pyetjet në zyrë.
 • Ndërlidhja me klientët nga fillimi deri në fund të blerjes së tyre duke ruajtur nivele të shkëlqyera të shërbimit të klientit në të gjithë.
 • Menaxhimi i depo dhe ekipi i logjistikës.
 • Mbikëqyrë përpunimin ditor të të gjitha urdhrave të klientëve jashtë B2C nga depoja jonë në teren.
 • Sigurimi që depoja dhe zona e përmbushjes të jetë e pranishme në çdo kohë.
 • Shpërndarja në kohë e të gjitha dërgesave jashtë zyrës.
 • Shpërndarja në kohë e të gjitha dërgesave në zyrë për të gjitha departamentet.
 • Menaxhimi i të gjitha furnizimeve të zyrës dhe furnizimeve të paketimit B2C.
 • Futja dhe menaxhimi i të dhënave të internetit dhe menaxhimi i stoqeve online.
 • Duke konfirmuar vendosjen e përvojës në punë dhe mbikëqyrjen e vendosjeve që punojnë në këtë departament.

Aftësitë esenciale: 

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi
 • Mënyra e shkëlqyeshme telefonike dhe e prezantuar mirë
 • I organizuar, efikas dhe i saktë
 • Aftësi të forta analitike dhe numerike
 • Ambicia për të përzënë shitjet kur lidhni me klientët
 • Një sy për detaje, aftësi për të qenë aftësi krijuese dhe të forta të komunikimit të markës
 • Rrjedhshëm në anglisht
 • Qasje proaktive dhe e organizuar për punë
 • Përdoruesit e Mac dhe PC
 • Microsoft Word dhe Excel literaturë
 • Shitja e Ecommerce dhe aftësitë e menaxhimit të stoqeve

Rental: NW1, Londër

Orari:9am - 5.50pm nga e hëna deri të premten

Data e fillimit: I menjëhershëm

Paga: Varësisht nga përvoja

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni të gjitha CV-të louisa@damaris.co.uk

 

 

Sales Associate - Part Time

Një mundësi emocionuese për t'u bashkuar me Mimi Holliday për të mbështetur ekipin gjatë nisjes së dyqanit të parë të anijeve të flamurit në Primrose Hill të Londrës.

Në 2003, kërkesa e madhe gdhendur rrugën për Mimi Holliday, e krijuar si një linjë e difuzionit me luksin e Damaris brendshme. Me të njëjtin etikë të egër dhe kreative të markës, dhe mbajtjen e përshtatjes dhe cilësisë së jashtëzakonshme të Damaris, Mimi Holliday u lind i famshëm.

Mimi Holliday është e angazhuar për të krijuar të brendshme femrash të ftohtë dhe të afrueshme për çdo grua.
Ne jemi duke kërkuar një individ të paraqitur mirë, entuziast dhe të ndritshëm me nivele të shkëlqyera të shërbimit ndaj klientit.

Detyrat dhe detyrat kryesore:

 • Mirësevini dhe ndihmoni të gjithë klientët që ofrojnë këshilla të përshtatshme dhe personale duke tejkaluar pritjet.
 • Inkurajoni besnikërinë e klientit dhe kapjen e të dhënave.
 • Rritja e njësive për transaksion.
 • Ruajtja e standardeve të patëmetë dyqanesh.
 • Lidhja me klientët dhe ekipin e dhomave të magazinës për të gjitha kërkesat e konsumatorëve dhe rimbushje proaktive.
 • Jepni raportet e shitjeve në fund të ditës.
 • Passion dhe kuptim të plotë të markës dhe produktit.

Aftësitë esenciale: 

 • Përvoja e shërbimit të klientit në sektorin e luksit.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Mënyra e shkëlqyeshme telefonike dhe e paraqitur mirë.
 • Ambicje për të rritur shitjet kur lidhni me klientët.
 • Një sy për detaje, aftësi për të qenë aftësi krijuese dhe të forta të komunikimit të markës.
 • Rrjedhshëm në anglisht.
 • Kohëzgjatja dhe saktësia e mirë.

Rental: NW1, Londër

Orari:Javët e ditëve: 1.30pm - 6pm, e shtunë:10.30am - 6pm, e diel: 12pm - 6pm

Data e fillimit: I menjëhershëm

Paga: Varësisht nga përvoja

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni të gjitha CV-të louisa@damaris.co.uk

 

 

 

Graphic Designer & Social Media Manager

Një mundësi fantastike ka lindur për t'u bashkuar me Mimi Holliday; markë e lashta luksoze avangarde e njohur në mbarë botën për dizajne të bukura dhe unike në pëlhura më luksoze.

Aktualisht po kerkojme nje Dizajn Grafik te talentuar dhe Social Media Manager. Aftësitë në Photoshop dhe InDesign janë të nevojshme, me një provë të provuar dhe të shkruar kreative në modë. Duhet të ketë njohuri për Chimpin Mail ose një sistem të ngjashëm të menaxhimit të postës elektronike dhe administratori i një platforme Ecommerce është e preferuar.

Mimi Holliday është një kompani me shpejtësi në rritje dhe së shpejti do të nisë debutimin e dyqanit Mimi Holliday. Kandidati i suksesshëm do të jetë i paraqitur mirë, i ndërgjegjshëm dhe një i diplomuar i përzgjedhur që do të bashkohet me skuadrën tonë të Zyrës Qendrore në Primrose Hill në Londër.

Detyrat dhe detyrat kryesore:

 • Krijo email të angazhuar në mënyrë vizuale dhe buletine javore duke adoptuar estetikë dhe vizuale të Mimi Holliday.
 • Krijoni dhe mbani një parashikim mujor të ngjarjeve dhe ideve për buletinin javor dhe përmbajtjen e blogut.
 • Merrni pronësinë e llogarive të Mimi Holliday Social Media duke krijuar postime ditore në modë dhe informative.
 • Dizajnimi i parullave dhe faqeve të internetit, materialeve të marketingut të shtypit, reklamave dhe broshurave me kopjim mbështetës.
 • Retouch, resize dhe kulture imazhe dhe ngarkimi në faqen e internetit admin.
 • Menaxhimi i arkivave të imazheve të Mimi Holliday.
 • Krijimi i njoftimeve për shtyp për lëshimin e produkteve të reja.
 • Prodhoni përshkrime kreative dhe të sakta të produkteve për përmbajtjen e uebfaqes.
 • Ndihmon në fotografitë.

Aftësitë esenciale: 

 • Përvojë si një dizajner grafik në modë
 • Idealisht keni një gradë ose kualifikim kreativ
 • Adobe InDesign, Photoshop dhe retouching bazë
 • Portofoli i fuqishëm i punës
 • Shkathtësi të shkruar dhe komunikim.
 • Mail njohuri Chimp (e dobishme)
 • Shopify ose përvojë Magento Admin (e dobishme)
 • Fryma kreative në ritëm duke respektuar udhëzimet e markës dhe një vëmendje në detaje.
 • Aftësi në përdorimin e Mac
 • Shkathtësi të shkëlqyera multi-tasker dhe aftësi për zgjidhjen e problemeve
 • Qasje proaktive dhe e organizuar për punë

Rental: NW1, Londër

Orari:9.30am - 5.30pm nga e hëna deri të premten

Data e fillimit: i menjëhershëm

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni të gjitha CV-të louisa@damaris.co.uk

 

 

 

Punë praktike luksoze

Detyrat dhe detyrat kryesore:

Roli i praktikantit do të jetë mbështetja e ekipit Mimi Holliday në të gjitha fushat e kompanisë, duke përfshirë PR dhe Marketing, Sales, E-Commerce dhe Production. Kjo do të përfshijë një shumëllojshmëri të detyrave, duke i dhënë kandidatit përvojë të vlefshme dhe një pasqyrë të hollësishme në atë se si funksionon një zyrë qendrore e modës. Ju duhet të jeni një individ i besueshëm, entuziast dhe i vështirë, me aftësi të mira komunikimi dhe sy për detaje. Detyrat do të përfshijnë: mirëmbajtjen e të gjitha mostrave të shtypit, duke përfshirë koordinimin e kthimit të kampioneve, ndihmën në Ngjarjet e shtypit, ndihmën me logjistikën, magazinimin dhe shërbimin shtëpiak dhe në përgjithësi duke mbështetur ekipin në të gjitha fushat. Ju mund ta bëni shumë këtë rol tuaj; interesat dhe pikat e forta tuaja do të përcaktojnë fushat e biznesit në të cilin ju fokusoheni.

Ky pozicion është në dispozicion menjëherë për një minimum prej tre muajsh (edhe pse periudha më e shkurtër do të merren parasysh) dhe është një shans i mrekullueshëm për të fituar përvojë të çmuar në një zyrë të zënë dhe të shpejtë për ata që dëshirojnë të ndjekin një karrierë në të brendshme apo modës. Roli është i papaguar, megjithatë tarifat e udhëtimit për zonat 1-3 do të rimbursohen dhe do të jetë në dispozicion një kompensim i një grupi lingerie Mimi Holliday në muaj.

Përvoja e modës ose e shitjes me pakicë është e preferuar, por jo thelbësore, dhe njohja e Photoshop, Microsoft Excel, Microsoft Word dhe PowerPoint është një avantazh.

Përgjegjësitëpërfshijnë:

 • Duke punuar me PR & Marketing Manager: lidhja me shtypin dhe rregullimi i shtypit dërgoni largimet dhe thirrjet mbështetëse, duke dhënë mostra shtypi në zyrat qendrore të revistave më të mëdha të modës në botë!
 • Ekspozimi ndaj mediave sociale - krijimi i përmbajtjes emocionuese dhe të angazhuar për Instagram, duke marrë pjesë në krijimin e postimeve të blogut
 • Për kandidatët e suksesshëm që punojnë me biznesin gjatë muajit mars ose tetor, ju do të jeni pjesë integrale në organizimin dhe zbatimin e S / S ose A / W Press Events
 • Duke vepruar si Fronti i Shtëpisë për zyrën, duke drejtuar thirrjet dhe dërgesat tek anëtarët përkatës të stafit dhe duke iu përgjigjur pyetjeve të klientëve
 • Ndihma me logjistikën dhe përpunimin e porosive online të klientëve
 • Ndihma për Shërbimet e Klientit dhe Ekipet e Shitjes me detyra administrative
 • Sigurimi i zyrës është mbajtur në një standard të lartë dhe duke qenë proaktive në këtë ndjekje
 • Marrja e një sërë detyrave ad-hoc të zyrës


Aftësitë esenciale:

 • Mënyra e shkëlqyeshme telefonike dhe e prezantuar mirë
 • Qasje proaktive dhe e organizuar për punë
 • Rrjedhshëm në anglisht
 • Microsoft Word dhe Excel literaturë
 • Të pasionuar për të brendshme femrash!

Rental: NW1, Londër
Gjatësia e vendosjes: Mundësisht, mund të merren parasysh një minimum prej muajsh 3, por terma më të shkurtër
Orari: 9.30am - 5.30pm nga e hëna deri të premten
shpenzimet: Vetëm shpenzimet e udhëtimit (Zonat e Londrës 1-3)

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni të gjitha CV-të pressoffice@damaris.co.uk