Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë dhe jo në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<

Na kontaktoni

Mimi Holliday Ltd

107 Regents Park Road

Londër

NW1 8UR

T: 0207 636 7060
F: 0207 636 7070


sales@mimiholliday.com

ZYRA E REGJISTRUAR:

Mimi Holliday Ltd., 107 Regents Park Rruga, NW1 8UR

SHITJE

Për të gjitha pyetjet me shumicë, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë nëpërmjet adresës elektronike: sales@mimiholliday.comdhe një anëtar i ekipit tonë të shitjes do t'i përgjigjet kërkesës suaj.Telefoni: 020 7636 7060


NJOFTIME PËR SHTYP
Për të gjitha kërkesat e shtypit dhe medias, duke përfshirë bashkimin
bazës së të dhënave të shtypit tonë të shtypit, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë për shtyp në Londër
Telefoni: 020 7636 7060
pressoffice@ damaris.co.uk