Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Dorëzimi dhe transporti

DESTINATION DELIVERY KOSTOJA KTHEHET NËNSHKRIMI CARRIER
UK 1-2 Ditët e Punës £ 5 (Urdhëron mbi £ 50 Pa pagesë) FALAS E DUHURA DHL
EUROPE 1-2 Ditët e Punës £ 15 (Urdhëron mbi £ 75 Pa pagesë) FALAS E DUHURA DHL
SHBA 2-5 Ditët e Punës £ 20 (Urdhëron mbi £ 100 Pa pagesë) N / A E DUHURA DHL
RESTIN E WORLD 2-5 Ditët e Punës £ 20 (Urdhëron mbi £ 100 Pa pagesë) N / A E DUHURA DHL
AUSTRALIA, ZELJA E RE, JAPONI
2-5 Ditët e Punës £ 25 (Urdhëron mbi £ 120 Pa pagesë) N / A E DUHURA DHL
Ne gjithashtu ofrojmë Dorëzimin e Ditës së Njëjtë për Zonat e Londrës 1 & 2 vetëm. (Vetëm javore) Çmimi £ 10. Rendit para 3pm (GMT) për Dorëzimin e Garancuar para 6pm. Opsioni në dispozicion në arkë për Konsumatorët në Mbretërinë e Bashkuar.

Ju lutem vini re: Ne bëjmë çdo përpjekje për të dorëzuar brenda periudhave të cekura më sipër. Sidoqoftë, gjatë shitjeve dhe ditëve të pikut të sezonave, ju lutemi të lejoni pak më shumë kohë për ofrimin tuaj. (Dhënia e njëjtë ditore nuk është e prekur)

Tatimet dhe detyrimet
Të gjitha dërgesat jashtë Mbretërisë së Bashkuar dhe BE-së mund të jenë subjekt i detyrimeve të importit dhe taksave, këto do të zbatohen sapo dërgesa të mbërrijë në vendin tuaj të caktuar. Ju do të duhet të merrni përgjegjësi për çdo taksë dhe detyrime që mund të aplikohen. Ju lutemi të kontaktoni autoritetin tuaj përkatës për më shumë informacion mbi tarifat.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj