Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<

Politika e privatësisë

DEKLARATA E FSHEHTËSISË

Mimi Holliday Ltd është e angazhuar për ruajtjen e privatësisë suaj.

  • Disa nga informacionet që keni dorëzuar me porosinë tuaj do të përdoren për të përpunuar urdhërat dhe për t'ju mbajtur përditësuar me përparimin e saj.
  • Nëse pajtoheni me përdorimin e disa prej të dhënave tuaja, ne do t'ju dërgojmë informacione me email në lidhje me ofertat ose promovimet e ardhshme të veçanta. Ju mund të na njoftoni për të çregjistruar në çdo kohë.
  • Ne kurrë nuk do t'i kalojmë të dhënat tuaja palëve të treta.

Faqja jonë e internetit përdor cookies
Cookies janë skedarë të veglave të vogla që mbahen në kompjuterin tuaj. Ato na lejojnë t'ju japim përvojën më të mirë të mundshme të shfletimit dhe mund të kuptojmë se si mund ta përdorni faqen tonë. Ju mund të fshini dhe të bllokoni cookies. Duke përdorur faqen tonë të internetit ju pranoni përdorimin tonë të cookies. Faqja jonë përdor Google Analytics dhe përdoruesit duhet të çaktivizojnë cookies në shfletuesin e tyre nëse nuk dëshirojnë që vizita e tyre të gjurmohet.