Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kthehu tek blogu i Mimit

Shikim Ekskluziv i Parë - Debut Koleksion Veshje

Prill 25, 2017Kur veshjet e brendshme të Damaris nisën në 2003, shtypja e modës dhe konsumatorët njësoj ranë në dashuri, duke shfaqur hartimet në plazhet në të gjithë botën. Tifozët e famshëm përfshijnë Claudia Schiffer, Meg Matthews dhe Sadie Frost, të gjithë të pikturuar në plazhin portik të Balearic të Las Salinas atë verë.

Tani, këtë verë sheh fillimin e koleksionit të parë të plotë të rrobave të plazhit të Mimi Holliday nga Mimi Holliday, duke u frymëzuar nga verëra të butë në jug të Francës dhe në projektin e preferuar të Designer Damaris Evans, Bonjour Tristesse.

Mimi Holliday | Veshje luksoze Swimwear Designer. bikini

Duke paraqitur dizajne të veshur me rroba të frymëzuara nga të brendshme femrash portreti, të cilat Mimi dhe Damaris janë të famshme, të tilla si harku i holluar dhe kapëse me këllkë, koleksioni do të ofrojë gjithashtu këmisha të lehta dhe me fije të pastra, të përkryer për të hedhur mbi një rroba banje, kapele të punuar me dorë nga Panama, sandale të punuar me dorë në Itali dhe një peshqir i tepërt, 100% pambuk i rrumbullakët.

Mimi Holliday | Swimwear luksoze. Designer Beachwear | bikini

Shpresojmë që të shijoni këtë pamjen ekskluzive të pamjes së parë të koleksionit që lançon në maj. Të transportohen në gadishullin francez me Mimi Holliday Beachwear Collection, 2017.

Mimi Holliday | Swimwear luksoze. Designer Beachwear | bikini

Mimi Holliday | Swimwear luksoze. Designer Beachwear | swimwear

Mimi Holliday | Swimwear luksoze. Designer Beachwear | Beachbag

Mimi Holliday | Swimwear luksoze. Designer Beachwear | Beachbag

Dashuria,

Mimi xoxo

<Kthehu tek Mimi's Lingerie Blog

Ashtu si historia jonë?

Join chat, ne do të duan të dëgjojnë mendimet tuaja.

* I kufizuar në një kod për konsumator

17 Comments

 • Candelaria Chatfield

  www.seopojie.com - SEO 破解 工具 是 专注 于 英文 SEO 工具, 英文 网站 优化 技术, 搜索 引擎 优化 软件 教程, 以及 外息 网站 优化 推广 软件 分享 dhe 下载 的 网站. 站点 内容 每天 都 在 更新 英文 SEO 工具 下载 和分享.

  Është një VIP që nuk është në gjendje për të shkarkuar, por jo për të gjetur!

  外贸 SEO
  黑 帽 seo
  英文 网站 优化 软件

 • lojë me fat palestër lojë shkarko

  Ju me siguri mund të shihni ekspertizën tuaj brenda artikullit
  shkruaj. Arena shpreson për shkrimtarë edhe më të pasionuar, si ju, të cilët nuk kanë frikë
  thonë se si ata besojnë. Gjithmonë ndiqni zemrën tuaj. https://cx7-community.info/wcf/acp/dereferrer.php?url=http%3A%2F%2Fsteepster.com%2Fheinoutzen6

 • sic shpjegon rregulla të sigurisë

  Bibla na tregon dhe është e saktë që vuajtja sjell bindje për të bërë të sigurtë që është e vërtetë.
  Shikoni, çfarë jeni duke fituar dhe çfarë do të humbisni. Një gjumë i vonuar mund të jetë po aq i mirëpritur secili dhe çdo shërim tjetër. http://ch1.artemisweb.jp/linkout.cgi?url=http%3A%2F%2F918.credit%2Fdownloads%2F87-download-3win8

 • Holley Pak

  www.seopojie.com - SEO 破解 工具 是 专注 于 英文 SEO 工具, 英文 网站 优化 技术, 搜索 引擎 优化 软件 教程, 以及 外息 网站 优化 推广 软件 分享 dhe 下载 的 网站. 站点 内容 每天 都 在 更新 英文 SEO 工具 下载 和分享.

  Është një VIP që nuk është në gjendje për të shkarkuar, por jo për të gjetur!

  英文 SEO
  英文 SEO 工具 下载
  英文 网站 优化 软件

 • Jeanne Silvers

  www.seopojie.com - Jarvee 是 目前 国外 最 火 的 一款 综合 社交 营销 软件 (支持 instagram facebook twitter linkedin në youtube 等), 外息 推广 必备 啊, 前身 是 massplanner, 由于 massplanner 太 出名, 被 封 杀 转入 地下,官方 又 重新 开发 了 这款 jarvee 软件, 两个 软件 的 界面, 使用 都 基本上 一样 的, 都是 按月 出售, 适合 专业 团队. 目前 的 主要 区别 是, jarvee 直接 对外 销售, 支持 的 账号 最多 500 个社交 账号 (1 台 电脑 69 美金 每月) .massplanner 只能 老 客户 邀请, 最高 支持 500 个 账号 使用 (1 台 电脑 99 美金 每月) 所有 你 可以 根据 你 的 账号 情况 选择 购买 对应 的 软件, 如果你 只是 少量 账号, 另外 只 使用 部分 功能, 也 可以 购买 我们 本站 的 其他 对应 社交 平台 的 营销 软件, 性价比 更高.

  软件 销售 网: https: //www.seopojie.com/jarvee/

  软件 只 支持 dritaret 操作系统, 推荐 国外 VPS 服务器 使用 24 小时 运行, 效果 更好, 每 10 个 账号 推荐 1G 内存 (最 最低 2G 内存 以上), 按 账号 量 依次 增加. 多 帐号 需要 购买 私人 代理 IP, 总体费用 比较 高.

  主 界面:

  JARVEE 正在 完成 整个 社交 媒体 团队 的 工作, 以 确保 您 的 在线 品牌 的 成功 如果 你 需要 24 / 7 小时 全天 自动 运行 .JARVEE 绝对 适合 您.:

  Të Gjitha Të Gjitha Instagram, Facebook, Twitter, Google +, LinkedIn, Pinterest, Tumblr dhe Youtube
  快速 和 安全 地 扩展 您 的 所有 社交 媒体 帐户
  获得 更多 网站 流量, 更多 关注 者 和 点击 次数
  通过 社交 媒体 营销 为 您 的 企业 获得 更多 潜在 客户

  JARVEE 只 添加 真实 的 粉丝 到 你 的 账号 下面:

  定时 发帖
  JARVEE është krijuar nga Instagram, Facebook, Eksitim, Google +, Pinterest, Tumblr dhe LinkedIn.

  您 的 帖子 将 在 最佳 时间 生效, 以便 最大 程度 地 参与. 这 就是 我们 JARVEE 成为 头号 社交 营销 软件 的 原因.

  Instagram 自动化
  使用 这些 聪明 的 工具 将 Instagram 的 增长 和 销售额 提升 10 倍:

  - Kujdes, mirëmbajtje, heqje dorë nga të drejtat e përdoruesit
  - Shko tek postimi i fundit, komente, komente, 删除 帖子
  - 标签 和 用户 研究
  - 管理 直接 消息

  Facebook 自动化
  与 您 的 受众 群体 联系, 增加 您 对 增长 黑客 工具 的 参与 度, 例如:

  - Kërkoni, plotësoni dhe çaktivizohuni
  - Kërkoni dhe kontaktoni 潜在 客户
  - Shko tek faqja kryesore në Facebook

  Twitter 自动化
  使用 JARVEE 的 工具 获取 自动 驾驶 的 Twitter 帐户 并 加速 其 增长:

  - Përkujdesja, njoftimi dhe anulimi i njoftimit
  - 自动 收藏 和 重新 发 推
  - Twitter 提到
  - nga RSS 的 推 文

  Google+ 自动化
  通过 持续 活跃 并 与 您 的 利基 中 的 每个 人 互动 来 支持 Google 营销:

  - Bëni një listë, të bashkuar dhe bashkuar grupet
  - 自动 关注 和 取消 关注
  - Të gjitha të drejtat e rezervuara

  Pinterest 自动化
  通过 更好 的 参与 度 和 投资 回报 率, 将 您 的 Pinterest 帐户 增长 10 倍:

  - AutoFollow, Ndiqni Back dhe Unfollow
  - 自动 定位 和 评论
  - Për shkak të kësaj ju shton ujë

  LinkedIn 自动化
  扩展 您 的 专业 网络, 并 通过 LinkedIn 自动化 获得 新 客户 或 合作 伙伴:

  - Shko tek faqja kryesore në këtë listë
  - Kliko për të parë pajisjen
  - 邀请 朋友 加入 群组

  Tumblr 自动化
  您 的 Tumblr 帐户 将 在 JARVEE 的 帮助 下 蓬勃 发展:

  - AutoFollow 和 取消 关注
  - Auto-Like dhe Reblog
  - 在 子 博客 上 发布

  Youtube 自动化
  在 Youtube 上 取得 成功 所需 的 一切:

  - AutoFollow
  - Përcaktimi i njoftimit
  - AutoLike
  - Komente
  - 看 视频

  其他 工具
  - Njoftime për RSS
  - Përdorni Sinkron Spin 仅 发布 唯一 帖子
  - 使用 高级 Scraping 工具 发现 新 内容
  - 您 的 图像 帖子 将 始终 显示 为 唯一
  - 帖子 中 的 自动 标签 关键字
  - 增长 指标 dhe 统计 数据
  中文 图文 教程

  功能 非常 强大, 需要 的 朋友 可以 具体 了解.

 • Freda

  Hi, unë mendoj se i pashë ju vizituar faqen time të internetit kështu që unë erdhi për të kthyer preferojnë? Unë jam duke u përpjekur për të gjetur gjëra për të
  përmirësuar faqen time! Unë mendoj ok e saj për të bërë përdorimin e disa nga idetë tuaja !!

  viagra (Mauricio)

 • përmirësim i mirë në shtëpi

  Ekziston një larmi e madhe vida që përdoren në projektet e riparimit në shtëpi.
  Konsideroni heqjen e vendkalimit tuaj të thjeshtë dhe instaloni një tullë atë.
  Për këtë arsye, nuk është e heqjes së sfondit nuk rekomandohet. http://omz-specialsteel.com/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=http://westpelvapha.mihanblog.com/post/67

 • oqean mbret restorant sakramento

  Pika më e rëndësishme është shmangia e monotonisë në paketën tuaj të stërvitjes.

  Një markë varet nga një produkt në qendër të vëmendjes, shpesh bëhet një
  inç përkatës. https://webmaster95.ru/bitrix/rk.php?goto=http://win88.today/joker123/

 • 918kiss singapore

  Vetëm mbani në tuaj që ju nuk duhet të zërit të shkruar.

  Duke kërkuar për të siguruar flirta med killar (flirtim me djemtë) ose
  flirta med tjejer (flirtim me vajzat) nga Suedia? Mendoni shumë dhe arsyetoni pikat për dhe kundër praktikave tuaja. http://www.online-casinos-place.com/choose-the-best-and-trusted-online-casino-in-malaysia.html

 • po rritet me shpejtësi

  ju mund të gjeni vende të tjera dhe mund të afirmojnë atë që ju pëlqen
  melhor tratou o assumunto. sucesso http://www.91pronvideos.org/home.php?mod=space&uid=114909&do=profile&from=space

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj