Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kthehu tek blogu i Mimit

Mimi Loves - Themelues i Neom Nicola Elliott Guest Edit

Shkurt 09, 2017

Çdo muaj do të bisedojmë me dikë që na frymëzon, na intereson dhe kush do të dëshironte me të vërtetë të ndante një gotë verë (ose dy). Këtë muaj, ne jemi në bisedë me Nicola Elliott, themeluesin e Neom Organics.

Mimi Holliday | Neom Organics | Lingerie luksoze. | Lingerie Designer. | intervistë

Cila është fjala juaj e preferuar?: Është një fjalë e betimit kështu që unë nuk do të them më mirë!

Mbaro këtë fjali: Dëshiroj që të kisha ... Një kalë i vogël.

Na tregoni pak për fushatën e Neom's #MostPowerfulSelf dhe çfarë do të thotë për ju: Ne Ne po e mbrojmë me të vërtetë termin "Shkallët e Vogla Dallimi i Madh", kështu që të gjitha janë duke marrë hapat e vegjël që do të përmirësojnë mirëqenien tuaj në një mënyrë të madhe. Nuk ka të bëjë me ushtrimin e orëve 2 të yoga në plazh çdo ditë, ose duke xNUMX milje gjatë natës, po merr ato momente të vogla që ju mundësojnë të ndjeheni të lumtur dhe në kontroll dhe prandaj ndjeni #MostPowerfulSelf tuaj. Dhe ndihem më i fuqishmi kur unë jam në krye të çdo gjëje në punë, në shtëpi, kam bërë kohë për fëmijët dhe burrin tim dhe madje kam bërë pak kohë për veten time!

Çfarë aftësish keni, që shumë njerëz nuk e dinë ?: Isha një shkrimtar dhe do të doja të shkruaja një libër.

Nëse mund të kaloni një orë me të gjithë të kaluarën apo të pranishmit, kush do të ishte ai?: Ryan Gosling!

Cila është pjesa juaj e preferuar nga koleksioni ynë? I dua këmishën Barbados loungewear.

Mimi Holliday | Barbados | Loungewear luksoze. | Veshmbathje për ndërresë, Nightie

Cila është këshilla më e mirë që ju është dhënë ndonjëherë?: Mos i djersni sendet e vogla!

Ku është vendi juaj i preferuar?: Richmond - parku, jeshile, lumi ... I dua të gjitha.

Neom Organics

Ju mund të gjeni më shumë rreth produkteve Neom dhe fushatës së tyre #MostPowerfulSelf këtu.

<Kthehu tek Mimi's Lingerie Blog

Ashtu si historia jonë?

Join chat, ne do të duan të dëgjojnë mendimet tuaja.

* I kufizuar në një kod për konsumator

4 Comments

 • Jacie

  Kjo është me të vërtetë guxim! Mirë për të parë logjikën e përcaktuar aq mirë.

 • Laquisha

  Kjo është 2 zgjuar nga gjysma dhe 2 × 2 zgjuar 4 mua. Thskna!

 • Laquisha

  Kjo është 2 zgjuar nga gjysma dhe 2 × 2 zgjuar 4 mua. Thskna!

 • Navid

  Një inhtisg i madh! Kjo është përgjigja që ne kemi kërkuar.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj