Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kthehu tek blogu i Mimit

Nude Flash! Trumpetari i vjedhur

Jan 30, 2018

Në lajme të tjera ... një 'Flash Nude' serioze nga bota e Mimit .. person i zhdukur-Trumpeter sexy, numero uno u raportua për herë të fundit në 4.55pm të shtunën në mbrëmje, në Mimi Holliday-së dyqan debutues i Parkut 107 Regent's Park, Primrose Hill.

Në 5pm trumpetari besnik ishte zhdukur dhe gjithçka që kishte mbetur në vendin e saj ishte një copë rrethore e thatë e rrethuar nga shiu i mbuluar me rërë. Vendasit e dëshpëruar dhe vajzat e Mimit hynë në vendin e ngjarjes për një takim urgjent të misionit të shpëtimit.

Policia 5.30pm u thirr dhe një raport i zhdukur i ushtarit u paraqit. Fjala në fshat ishte e tregimeve të trumpeterit që u zvarritën përgjatë rrugës Regents Park, të ndihmuar nga disa çifte shumë të këqija dhe paksa të hedhura.

Gemma Gregroy Mimi Holliday Dizajnerë Femrash Luksoze

Të dielën në 3.15pm, Shtabi i Mimit, mori një telefonatë nga fajtori, duke pranuar në një drekë të gjatë dhe me pije alkoolike që lejoi një moment keqdashjeje të vjedhjes së trumbetës me dy shokët e tij. I ulët dhe vini re .. trumpetari i lumtur u dorzua i mbështjellë në tre batanije për të mbrojtur identitetin e fajtorëve. Me trumpeterin mbrapa të sigurt dhe të shëndoshë në Mimi HQ stending krenar me ushtarin e tij pal ushtar 2 ...Silly plonker!

Dashuria Gemma x

<Kthehu tek Mimi's Lingerie Blog

Ashtu si historia jonë?

Join chat, ne do të duan të dëgjojnë mendimet tuaja.

* I kufizuar në një kod për konsumator

4 Comments

 • Sarah

  Kjo është në të vërtetë e qeshur! ?

 • Alice

  Nooooo! Për të qeshur xxx

 • Fiona

  Blog i madh. Shpresoj se ushtarët nuk janë shumë të shqetësuar nga të gjitha. lol

 • Charlotte

  LOLZ! Dashur vibe për këto bloge, Gemma. Mbajini ata që vijnë :) Charlie x

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj