Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kthehu tek blogu i Mimit

Pyetje të shpejta zjarri me Eliza Doolittle

Shtator 12, 2017

Ne kapëm këngëtaren Eliza Doolittle përpara albumit të saj të ardhshëm për një raund të pyetjeve të shpejta ...

Mimi Holliday | Eliza Doolittle | Singer | Lingerie luksoze. | Dizajn femrash

Cila është fjala juaj e preferuar?

UNF *** withable!

Cila është gjëja më e keqe që keni bërë ndonjëherë dhe e keni marrë me vete?

Unë nuk e konsideroj asgjë të keqe. Çdo gjë duhet të lejohet.

Mbaro këtë fjali: Dëshiroj që të kisha ...

Tani më shumë serotonin në trupin tim!

Nëse nuk ishit këngëtar, çfarë do të ishit?

Kur isha fëmijë, dëshiroja të isha një shofer taksie. Më pëlqen ideja për të qenë edhe mësuese.

Çfarë aftësish keni, që shumë njerëz nuk e dinë?

Unë jam mjaft mirë në çdo gjë! Nëse përqendrohem në të, mund ta bëj.

Nëse mund të kaloni një orë me të gjithë të kaluarën apo të pranishmit, kush do të ishte ai?

Unë kam qenë duke menduar për Jeff Buckley shumë kohët e fundit.

Thong ose Knicker?

Knicker!

Cila është këshilla më e mirë që ju është dhënë ndonjëherë?

Kam mjaft këshilla të mira. "Nuk ka rregulla" është një e mirë, dhe "Çfarë ndodh në tokë qëndron në tokë", e cila është një lirike e Kendrick Lamarit.

Ku është vendi juaj i preferuar?

Unë mendoj se ende jam ende në kërkim. Unë jam një vajzë e tillë qytetare dhe kurrë nuk kam menduar se do të largohem nga Londra, por kohët e fundit unë jam vërtet mall i natyrës. Kështu që unë mendoj se unë jam ende për të gjetur atë vend të veçantë.

Cili është libri që të gjithë duhet të lexojnë përpara se të vdesin?

Mandolin i kapitenit Corelli.

Në çka fle?

Normalisht një kulture të lartë, unë jam një person i vërtetë pajama në dimër. Ndonjëherë asgjë!

Unë do t'ju tregoj koleksionin tonë AW17, keni 30 sekonda për të zgjedhur dy të preferuarit tuaj të lartë ... shko!

1. Kiss Chase Triangle Bra, Knicker dhe Pezullues
2. Limbo Silk Slip

Mimi Holliday | Limbo | Kiss Chase | Lingerie luksoze. | Dizajn femrash

Ju mund të dëgjoni Eliza'a single fundit këtu.

<Kthehu tek Mimi's Lingerie Blog

Ashtu si historia jonë?

Join chat, ne do të duan të dëgjojnë mendimet tuaja.

* I kufizuar në një kod për konsumator

1 Comment

  • Melanie P

    Ju rock Eliza ... .. Unë pajtohem .... 'nuk ka rregulla'!

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj