Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Koleksionet

Mirë se erdhët në festën e Mimi's SS18, ku secili koleksion është emëruar pas koktejve. Krijuar nga mikologja në Mimi HQ, Damaris Evans ka kombinuar përbërësit më ekskluzivë me cilësi të lartë me një spërkatje të vogël të magjisë Mimi, duke përfshirë në arkivin e saj të recetave, duke derdhur një spërkatje të ngjyrave dhe një pluhurim të hartonave të qëndisura të tërhequr me dorë. Në Mimi HQ, ne dashuri ju japin surpriza dhe shpresoj që ju të gëzojnë fun!

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj