Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Amber Rose

Një kombinim i hollë me lulet e ngrohta, qelibar amber, mëndafshi të shampanjës dhe qëndisje rozë trëndafili, Amber Rose është një freskim i ëmbël për veshjet tuaja të brendshme. Në forma kyçe, ky koleksion i kapsulës prej katër copë kujton mrekullisht një kopsht në pranverë angleze në lulëzim.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj