Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Beau Daiquiri

Jemi seriozisht të dashur - dhe Beau Daiquiri do të vjedhë edhe zemrën tënde. Ky koleksion romantik në karamele me ngjyrë të kuqe dhe me ngjyrë të kuqërreme ka tërhequr dorën e tërhequr, zemrat e qëndisura të dashuruara që fluturojnë në rrjetë të tejdukshme. Kjo është për të dashuruarit.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj