Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Bisou Bisou Twist

Dantella e famshme e "Bisou Bisou" -it të Mimit është kthyer, e reimagjinuar për sezonin e ri në livando delikate me harqe grafikësh që kurorëzojnë çdo pjesë. Nëse jeni një koleksionist Bisou Bisou dhe keni një mori të ngjyrave të ndryshme, ose është hera e parë dhe jeni i ri në karakterin e Bisou Bisou, jeni në një trajtim të vërtetë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj