Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Chi Chi Blanc

Kanalizimi i ndjenjave atletike por super të ëmbël, Chi Chi Blanc është kombinimi i përsosur i rehati dhe stili, duke u martuar me goxha, dantella botanike me shirita grafik elastikë të gjerë që ofrojnë mbështetje dhe formim. Sa i përsosur për palestrën ashtu siç është për të lounguar në shtëpi, kjo pjesë e lehtë për veshin do të bëhet shoku juaj më i mirë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj