Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Chi Chi Bleu

Ne të gjithë kemi pasur ato ditë kur ju nevojitet vetëm diçka për të vënë, që do t'ju mbërthejë në një përqafim të madh dhe do t'ju bëjë të ndiheni të mahnitshëm, por nuk do të duket si diçka që guri juaj përdorte për të veshur. Prezantimi i Chi Chi Bleu, kombinimi i përsosur i rehati dhe stili, i krijuar nga një dantelle e frymëzuar e 70-së në një hije të lavdishme të blu vezës së rosës.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj