Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Chloe Coco

Pa qetësi, pak keq dhe shumë kënaqësi, Chloe Coco ka ardhur për sezonin e ri dhe nuk jemi të kënaqur që ajo ka. Rrjeta super e dukshme në të zeza klasike e bën rrugën për copa të tyl diamant që dekoroj trupin në mënyrat më të larmishme.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj