Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Comfort Bras

Miri Holliday bestseller ndërkombëtar për më shumë se dhjetë vjet; Bra Comfort është Mbretëresha e Tokës së Unpadded. Projektuar për t'u përshtatur sikur të ishte bërë veçanërisht për ju, Bra Mimi Comfort përmban një pjesë, një filxhan me darts të hartuar nga dantella dhe mëndafshi të pastër. Super përkrahës dhe duke ofruar ngritje të butë, mos e leni emrin budalla; vetëm për shkak se ajo është bukur e rehatshme nuk do të thotë se nuk është edhe shumë e pabesueshme.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj