Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Cosmo Pop

Tensioni i lartë, ndalimi i show-it, futja e zemrës FUN. Tifozët Die-hard Mimi do ta njohin këtë kombinim elektrizues të ngjyrave nga stinët e kaluar, dhe ne jemi kaq të ngazëllyer saqë është kthyer, në të gjithë lavdinë e tij të aqua dhe fuchsia. Wowza!

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj