Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

* Oferta aktualisht i padisponueshëm *

Urime! Ju keni të drejtë të merrni një Dhuratë FALAS. Zgjidhni artikullin dhe madhësinë tuaj më poshtë, pastaj shtoni në qerre tuaj si zakonisht.

Kushtet dhe rregullat:

Totali i porosisë DUHET të jetë £ 150 ose më shumë pas çdo zbritje të aplikuar. Ju lutem vini re, dhurata falas mund të shfaqet ende në karrocë pasi të zbatohet një kod zbritje. Klienti nuk do të marrë dhurata falas nëse totali i rendit përfundimtar është më i vogël se £ 150.

Vetëm një dhuratë falas është e lejuar për porosi. Nëse më shumë se një dhuratë falas shtohet në karrocë, klienti do të marrë artikullin e parë të shtuar.

Nëse sendet / s në rendin janë kthyer për rimbursim, duke rezultuar në totalin e porosisë të jetë nën £ 150, atëherë Dhurata e Lirë duhet gjithashtu të kthehet përpara se çdo rimbursim të mund të lëshohet.Ju nuk keni artikuj të mjaftueshëm në shportën tuaj për cilësi për një dhuratë të lirë akoma

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj