Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

KUTI FALAS! Kur të shpenzoni £ 70

Kaloni £ 70 ose më shumë dhe merrni një Knickerworld falas (me vlerë 22). Të gjitha thonjtë e lirë janë të shënuara më poshtë. Ju mund të shtoni një Knicker falas në karrocë tuaj, por ju do të merrni atë vetëm nëse shuma e porosisë tuaj është £ 70 ose më shumë. Ju lutemi lexoni me kujdes kushtet e kushteve.

Kushtet dhe rregullat:

Totali i porosisë DUHET të jetë £ 70 ose më shumë, pasi të aplikohet çdo zbritje. Shënim: Knicker falas mund të shfaqet ende në karrocë pasi të zbatohet një zbritje. Klienti nuk do të marrë Knicker falas nëse totali i rendit përfundimtar është më pak se £ 70.

Vetëm një këmishë e lirë është e lejuar për porosi. Në qoftë se shumë shirita të lirë janë shtuar në karrocë, konsumatori do të marrë vetëm një nga zgjedhjet tona.

Kjo ofertë është ende e vlefshme në lidhje me ofertat e tjera të lira për dhurata. (p.sh. shpenzoni £ 200 dhe merrni: Një pagesë Knicker dhe një dhuratë falas). Kjo ofertë është gjithashtu e vlefshme edhe në lidhje me ofertën 20% OFF 'New in' page.

Nëse artikujt në mënyrë që të kthehen për një rimbursim, duke rezultuar në totalin e rendit të jetë nën £ 70, atëherë Knickeri i Lirë duhet gjithashtu të kthehet përpara se çdo rimbursim të mund të lëshohet. Oferta përfundon të dielën 23rd Shtator 2018.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj