Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

High-ngushtuara

Nëse nuk e keni veshur asnjëherë një kërcyes të lartë, ju keni humbur. Me një vibe të cilësisë së mirë dhe të sofistikuar, këta Knickers ulen lart në bel, duke u futur në siluetë për një formë të bukur. Seamless nën veshje dhe universalisht hije në çdo madhësi, pasi ju keni në pronësi një palë këpucë, ju do të bini kokë me këmbë në dashuri. Por paralajmërohuni: kurrë nuk do të dëshironi të mbani ndonjë gjë tjetër.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj