Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Mimi Fizz

Dantella rozë e sheqerit e zbehtë kombinon me dantella të bardha në Mimi Fizz, një koleksion me kapsulë super të ëmbël me tre copë që do të sjellë një shkëndijë pak në sirtarin tuaj të lartë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj