Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Komplete seksi

Qartë ditari juaj: Setet keqe të Mimi Holliday janë një trazim absolut. OK, ata janë padyshim keq, por në një mënyrë kaq të ëmbël dhe të gjallë është e pamundur që jo vetëm të argëtohesh. Është një recetë me një ndalesë, një-size-fits-all (seriozisht) për një kohë shumë të mirë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj