Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Bra me jastëk jo të mbushur

Comfort, sup, trekëndësh ose ballkon jo të mbushur? Cilado që të zgjidhni, këto stile jo të mbushura kurrë nuk komprometojnë në rehati ose dizajn, dhe pavarësisht nga mungesa e mbushjes, ofrojnë një siluetë të hollë dhe një sasi të përsosur heqjeje. Gota më të vogla tashmë e dinë se mund të fluturojnë midis stilet lehtë, por gota më të mëdha gjithashtu mund të përfitojnë nga inxhinieri mahnitëse e këtyre katër dizajneve të pabesueshme.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj