Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Bra të mbushura

Keni nevojë për një ashensor shtesë? Stilet tona të mbushura premtojnë një copëz të pabesueshme dhe një siluetë të bukur nën rroba. Ashensori vjen nga prerja, në vend të shumëllojshmërisë së tepërt dhe të pakëndshme, kështu që mund të presësh rehati gjithë ditës së bashku me copëzimin tuaj jashtë kësaj bote, pavarësisht nëse zgjedhni një Push-Up të mbushur ose një ballkon të mbushur.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj