Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Paris Loungewear

From lazy Sunday mornings wandering down the Seine to the bright lights of the Moulin Rouge, this vintage style Parisian pattern is illustrated with scenes from the City of Love, printed onto pure silk. Looking for that certain 'Je ne sais quoi'? Ju keni gjetur atë.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj