Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Picture Perfect

Klasik i bardhë, rifreskuar për Mimi Holliday SS17. Dantella e bukur, e shtrirë dhe e lustruar derdhet mbi kthesa, duke hequr dhe rritur me stil të gjithanshëm dhe të verbuar. Kjo është të brendshme që ju doni të veshin çdo ditë, dhe të brendshme femrash që ju jeni shumë më tepër se vetëm të lumtur për të parë në.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj