Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Pina colada

I këndshëm në shikim të parë, dhe madje edhe më magjik kur dukesh pak më afër. Zbuloni pastel ombre Dorëza e lënë, e përshtatur me saten mëndafshi të pastër, në forma kryesore që asnjë sirtar i lartë nuk duhet të jetë pa. Shkundni atë me Pina Colada.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj