Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Platinum Pomme

Dantella delikate, botanike e ngjyrave të një skuqjeje të shndritshme dhe të satenit të mëndafshit të mëndafshit e bëjnë për një koleksion pothuajse aq të mirë sa për të ngrënë. Në një kapsulë prej katër copë, kjo është një alternativë e përkryer për lakuriq ose të bardhë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj