Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Princi Peach

Perfectly peachy dhe seductively absolut, kjo koleksion kapsulë ecën linjë të përsosur në mes të keq dhe e bukur. Drita si ajër dhe sheqer e butë, është më e bukurja dy copë përreth.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj