Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Sea Breeze

Mermaids - është koha juaj për të ndriçuar. Kjo mbledhje e pandërprerë e dantellës më delikate të dushit të detit është ngritur në nivele magjike të reja nga shimmering perlat Swarovski që ulen brenda secilës guaskë të pastër të detit. Ne kemi pritur dhe pritur për këtë - dhe më në fund, është arritur

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj