Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Swimwear

Nëse jeni duke lounguar me pishina ose duke kaluar verën në plazhe me rërë, koleksioni i veshjes së sapoformuar të Mimi-s është go-to për copat më të bukura dhe më luksoze. Me një përshtatje të jashtëzakonshme dhe dizajn elegant, të gjitha këto në detaje me luks, harqe të tepërt, me kapëse me këllkë, në këtë koleksion të frymëzuar francez të luksit dhe bikini të luksit.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj