Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

sandale me një gisht

Duke goditur ekuilibrin perfekt në mes të sexy dhe të sofistikuar, kular klasik është një lëndë e sipërme e sirtarëve. Por ju e dini atë që ne jemi të njohur; ngrini pamjen tuaj me origjinalin, harkun portik, të frymëzuar nga revolucionari Bow Brockers nga Damaris Evans. Reinvented çdo sezon, dy shiritat luksoze të mëndafshit të pastër përfundojë hips dhe kravatë në një hark të këndshëm në pjesën e prapme. Një ikonë e brendshme dhe pa dyshim Mimi.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj