Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Triangle Bra

Ka disa ndryshime në Triangle Bra tonë; të këqijat që mbërthehen në pjesën e përparme, ato me dantella delikate që ngjiten deri në shpatull, gota të hollë me shije të hollë dhe ato me buzë që mbështjellin trupin dhe mbështesin një filxhan më të madh. Dizajni i përsosur dhe i përditshëm që premton rehati dhe stilin e nxitjes së zilisë në masë të barabartë, Triangle Bra janë thelbi përfundimtar që çdo vajzë Mimi ka nevojë për sirtarin e saj të lartë.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj