Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Damaris Label

Mbledhja e re vjen së shpejti

Damaris Label i Mimit është i njohur për të qenë ndërresa më luksoze. Gjithmonë në shkallë të vogla, çdo copë është hartuar me dorë, duke përdorur gjithmonë silks dhe laces mirën nga e gjithë bota.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj