Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

hipsters

Në dispozicion në të dy Knickers dhe Thongs, këto stilet hipster rri ulur në hip, duke zbuluar joshëse duke ofruar rehati gjithë ditës. Brezat e secilës prej mëndafshi të pastër ose të dantella shtrirje pushojnë lehtë në trup, duke mos gërmuar kurrë në linja ose duke lënë linjat dhe duke lejuar cilado dantë apo qëndisje të hollë që zbukuron frontin për të marrë qendër.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj