Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<

Body

Trupat e Mimit janë super sexy, të rehatshme dhe të pabesueshme të veshura me rroba për të vepruar si formë të butë, këto pjesë gjithanshëm gjithashtu bëjnë një deklaratë si veshje të sipërme kur veshen me xhins. Me rreshtat e pëlhurave, dizenjatorët e maskuar dhe panelizimet për të kënaqur siluetën, bodysuit është gati të bëhet lëndë e re e preferuar për të brendshme.