Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Lartë Apex Bras

Sytjena e sipërme e Arijes së Mimi Holliday ka qenë një shitës i fortë për vitet e fundit 10, është forma e fitimit të sigurtë të Mimi. Jo një zgjedhje klasike e klientëve të rinj, për shkak se ajo është modës përpara, pasi rekomandohet dhe përshtatet lehtë bëhet një zgjedhje jo. Mimi HQ rekomandon sytjen e Lartë Apex për një sytjena të përsosur çdo ditë me atë mbështetje të vogël shtesë dhe pak më shumë se një përqafim në një sytjena sesa sytjena rehati me dekolte të bukur.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj