Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

* Oferta aktualisht i padisponueshëm *

Merre një Dhuratë FALAS kur shpenzon £ 150 ose më shumë. All Artikuj Free dhurata dhe madhësive në dispozicion janë të shënuara më poshtë. opsioni për të zgjedhur dhuratën tuaj të lirë do të shfaqet në karrocë tuaj kur totali i porosisë tuaj të arrijë £ 150. Ju lutemi lexoni me kujdes kushtet e kushteve.

Kushtet dhe rregullat:

Totali i porosisë DUHET të jetë £ 150 ose më shumë pas çdo zbritje të aplikuar. Ju lutem vini re, dhurata falas mund të shfaqet ende në karrocë pasi të zbatohet një kod zbritje. Klienti nuk do të marrë dhurata falas nëse totali i rendit përfundimtar është më i vogël se £ 150.

Vetëm një dhuratë falas është e lejuar për porosi. Nëse më shumë se një dhuratë falas shtohet në karrocë, klienti do të marrë artikullin e parë të shtuar.

Nëse sendet / s në rendin janë kthyer për rimbursim, duke rezultuar në totalin e porosisë të jetë nën £ 150, atëherë Dhurata e Lirë duhet gjithashtu të kthehet përpara se çdo rimbursim të mund të lëshohet.

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj