Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Ekskluzive Online

Prezantimi i diçkaje shumë, shumë e veçantë. Secila nga koleksionet e mëposhtme është në dispozicion ekskluzivisht në internet në MimiHolliday.com dhe janë bërë në shkallë të kufizuar, kështu që ju e dini se jeni të garantuar diçka vërtet unike. Ju nuk mund t'i merrni ato kudo tjetër, prandaj merrni ato kur mundeni!

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj