Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Pjesë të sipërme

Bravat e luksit të modës së Mimit janë të dashur për përshtatjen dhe rehati të tyre, pavarësisht nga rënia e saj e mbushur ose sytjena e trekëndëshit të thjeshtë, ata janë hartuar gjithmonë duke përdorur silks dhe laces më të mirë. Shtoni në atë një trazirë të ngjyrave dhe dizajneve të freskëta, bashkëkohore me prek të reja. Ne gjithashtu krenohemi për gamën tonë të gjerë të madhësive, duke përfshirë edhe filma të madh të kupës Maxi; përmes madhësisë E dhe deri në madhësinë e kupës GG.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj