Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Maxi Bras (kupa EH)

Ky regë është e vërtetë për emrin e saj - mbështetje maksimale, rehati maksimale dhe joshje maksimale. Përgjigja për çdo zonjë të bustit të plotë të ëndrrave të brendshme femrash, Maxi Bra ka të gjitha përbërësit e duhur për të siguruar që ju ndiheni sexy dhe të mbështetur pa kompromentuar asnjëherë në stil. Çdo Mimi Maxi Bra qëndron brenda koleksioneve të gamës kryesore, që do të thotë që ju mund të shijoni të njëjtat dizajne të mahnitshme, pavarësisht nga madhësia juaj. Featuring shiritat mëndafshi të mëndafshta, një dizajn me tri panele, mbyllje shtesë dhe unazë Power Lace, këto filxhan më të madh janë si teknikisht të mahnitshme, si ato janë të bukura dhe janë në dispozicion nga 28-40 mbrapa, filxhan D-HH.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj