Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Veshje plazhi

Ka ardhur koha për të zhytur në të koleksionit të ri të veshjeve të sapo krijuar për Mimi Holliday nga FIVE PM SWIMWEAR. Koleksioni i quajtur 'Contes de Fee' sjell një prekje përrallore ndaj Mimi Holliday, duke marrë frymëzimin e saj nga fabulat e Evropës dhe të Orientit. Për shkak të zbukurimit të zbukuruar prej kadifeje, kthyeshës prej pëlhure, pleats delikate, me një paletë të toneve të butë, zbukurime me zbukurime të ndritshme me ngjyrë të kuqe ose me dorë, rrobaqepësi nuk është kompromis për funksionalitetin, ndërkohë që epitomizon gëzimin që mund të sjellë ora e artë e 5pm.Të gjitha pëlhurat janë me burim në Itali me prodhim në Britani të Madhe, secili artikull është i gatshëm me dorë.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj