Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër
<
Gjuhe
<

sandale me një gisht

Duke goditur ekuilibrin perfekt në mes të sexy dhe të sofistikuar, kular klasik është një lëndë e sipërme e sirtarëve. Por ju e dini atë që ne jemi të njohur; ngrini pamjen tuaj me origjinalin, harkun portik, të frymëzuar nga revolucionari Bow Brockers nga Damaris Evans. Reinvented çdo sezon, dy shiritat luksoze të mëndafshit të pastër përfundojë hips dhe kravatë në një hark të këndshëm në pjesën e prapme. Një ikonë e brendshme dhe pa dyshim Mimi.