Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Push-Up Bras

Nëse ju jeni pas një formë të mahnitshme, ngritje të pabesueshme dhe shtrirje të ndaluar, atëherë Push-Up i mbushur është sytjena për ju. Mbajtja e angazhimit tonë pa kompromis për të përshtatur dhe cilësinë, Push-ups tona mbushur janë të dizajnuara për të siguruar ngritje të mirë, pa përdorimin e padding rëndë, të pakëndshme. Gati për të bërë një deklaratë?

Nuk ka produkte në këtë koleksion

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj