Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes dhe nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Bra Bra

Brezi i shpatullave i Mimi Holliday ka qenë një shitës i fortë për vitet e fundit 10, është forma e fitimit të sigurtë të Mimi. Jo një zgjedhje klasike e klientëve të rinj, për shkak se ajo është modës përpara, pasi rekomandohet dhe përshtatet lehtë bëhet një zgjedhje jo.Mimi HQ rekomandon sytjen e shpatullave për të përsosur çdo ditë sytjena me atë mbështetje të vogël shtesë dhe pak më shumë se një përqafim në një sytjena sesa sytjena rehati me dekolte të bukur.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj