Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Redh nesh

Në 2003, drejtori i atëhershëm krijues i Mimi Holliday, Damaris Evans, frymëzoi një epokë të re të brendshme që ofroi një etik të egër, kreativ, të markës me një përshtatje të jashtëzakonshme. Mimi Holliday u lind i famshëm. Në 2019, Mimi Holliday u ble nga pronarët e rinj, me themeluesin origjinal, Damaris, duke mbetur si Drejtor Kreativ për të siguruar që dorëshkrimi shumë i dashur i markës, do të ishte ende i dukshëm në çdo produkt. Marku tani mund të gjendet në mbi dyqanet 400 ndërkombëtarisht. Ofruar në shtatëdhjetë e nëntë madhësi, etiketa Mimi Holliday është e angazhuar për të krijuar të brendshme femrash të ftohtë dhe të qasshme në cilësi të jashtëzakonshme për çdo grua. Mimi Holliday tani është e larmishme në veshje plazhi, veshje gjumi dhe veshje loungewear.

"Të brendshme femrash avant-gardës duhet të jetë plot me surpriza. Duhet të shtyjë kufijtë e dizajnit. Nëpërmjet të brendshme femra tregon një stil të vërtetë. Është integrale që dizajnet e mia janë luksoze, argëtuese, interesante, të freskëta dhe në thelb, funksionale ".

DAMARIS EVANS

"Paketa e modës dhe të famshëm do të çmenden. Para Damaris, një sytjena ishte një sytjena, dhe një thurje ishte thjesht një thurje. "

Modë

"Mbretëresha e brendshme femrash ... Damaris revolucionarizoi peisazhin e brendshme dhe na mori jashtë normës së pranuar gjatë."

TATLERArtikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj