Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Karriera

Praktika e brendshme femrash luksoze

Detyrat dhe detyrat kryesore:

Roli i praktikantit do të jetë mbështetja e ekipit Mimi Holliday në të gjitha fushat e kompanisë, duke përfshirë PR dhe Marketing, Sales, E-Commerce dhe Production. Kjo do të përfshijë një shumëllojshmëri të detyrave, duke i dhënë kandidatit përvojë të vlefshme dhe një pasqyrë të hollësishme në atë se si funksionon një zyrë qendrore e modës. Ju duhet të jeni një individ i besueshëm, entuziast dhe i vështirë, me aftësi të mira komunikimi dhe sy për detaje. Detyrat do të përfshijnë: mirëmbajtjen e të gjitha mostrave të shtypit, duke përfshirë koordinimin e kthimit të kampioneve, ndihmën në Ngjarjet e shtypit, ndihmën me logjistikën, magazinimin dhe shërbimin e shtëpisë dhe në përgjithësi duke mbështetur ekipin në të gjitha fushat. Ju mund ta bëni shumë këtë rol tuaj; interesat dhe pikat e forta tuaja do të përcaktojnë fushat e biznesit në të cilin ju fokusoheni.

Ky pozicion është në dispozicion menjëherë për një minimum prej tre muajsh (edhe pse periudha më e shkurtër do të merren parasysh) dhe është një shans i mrekullueshëm për të fituar përvojë të çmuar në një zyrë të zënë dhe të shpejtë për ata që dëshirojnë të ndjekin një karrierë në të brendshme apo modës. Roli është i papaguar, megjithatë tarifat e udhëtimit për zonat 1-3 do të rimbursohen dhe do të jetë në dispozicion një kompensim i një grupi lingerie Mimi Holliday në muaj.

Përvoja e modës ose e shitjes me pakicë është e preferuar, por jo thelbësore, dhe njohja e Photoshop, Microsoft Excel, Microsoft Word dhe PowerPoint është një avantazh.

Përgjegjësitë përfshijnë:

 • Duke punuar me PR & Marketing Manager: lidhja me shtypin dhe rregullimi i shtypit dërgoni largimet dhe thirrjet mbështetëse, duke dhënë mostra shtypi në zyrat qendrore të revistave më të mëdha të modës në botë!
 • Ekspozimi ndaj mediave sociale - krijimi i përmbajtjes emocionuese dhe të angazhuar për Instagram, duke marrë pjesë në krijimin e postimeve të blogut
 • Për kandidatët e suksesshëm që punojnë me biznesin gjatë muajit mars ose tetor, ju do të jeni pjesë integrale në organizimin dhe zbatimin e S / S ose A / W Press Events
 • Duke vepruar si Fronti i Shtëpisë për zyrën, duke drejtuar thirrjet dhe dërgesat tek anëtarët përkatës të stafit dhe duke iu përgjigjur pyetjeve të klientëve
 • Ndihma me logjistikën dhe përpunimin e porosive online të klientëve
 • Ndihma për Shërbimet e Klientit dhe Ekipet e Shitjes me detyra administrative
 • Sigurimi i zyrës është mbajtur në një standard të lartë dhe duke qenë proaktive në këtë ndjekje
 • Marrja e një sërë detyrave ad-hoc të zyrës


Aftësitë esenciale:

 • Mënyra e shkëlqyeshme telefonike dhe e prezantuar mirë
 • Qasje proaktive dhe e organizuar për punë
 • Rrjedhshëm në anglisht
 • Microsoft Word dhe Excel literaturë
 • Të pasionuar për të brendshme femrash!

Rental: NW1, Londër
Gjatësia e vendosjes: Mundësisht, mund të merren parasysh një minimum prej muajsh 3, por terma më të shkurtër
Orari: 9.30am - 5.30pm nga e hëna deri të premten
shpenzimet: Vetëm shpenzimet e udhëtimit (Zonat e Londrës 1-3)

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni të gjitha CV-të pressoffice@damaris.co.uk

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj