Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Koleksione të reja mbërrijnë shpejt

Mimi Holliday | Lingerie Timeless & Iconic. | Koleksioni i ri vjen së shpejti

Ne po kalojmë pak refurb. Keqardhja që është marrë pak më shumë se ç'pritej. Ne do të kthehemi së shpejti dhe shpresojmë të ju shohim muajin e ardhshëm me koleksionin tonë të ri.

Ju lutemi të na dërgoni një email në team@mimiholliday.com nëse dëshironi të kontaktoni.

Mimi krenohet me argëtimin e saj, etikën miqësore me vajzat me një fokus në përshtatje të jashtëzakonshme dhe ofrimin e një game të gjerë madhësish, duke përfshirë një Kupë E, deri në madhësinë e GG Large Cup Bras. Mimi Holliday ndihmoi për të revolucionarizuar peizazhin luksoz të brendshëm dhe na mori jashtë normës së pranuar gjatë. Mimi Holliday tani është larmishëm në ndërresat e luksit, loungewear dhe kupa veshjesh dhe bikini.

'Vërtetë revolucionare' - VOGUE

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj