Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kontakti

** Do të dëshironim t'i falim ndjesitë tona për dërgesat e vonuara që po përjetojmë aktualisht. Kjo ka ndodhur për shkak të problemeve të paparashikuara me procesin e shpërndarjes. Ju lutemi sigurohuni që tani jemi duke u kthyer dhe duke punuar dhe përpunuar porositë sa më shpejtë që të mundemi. Faleminderit për durimin tuaj gjatë gjithë kësaj kohe. Ju lutemi të lejoni 3-4 ditë për çdo porosi të re. **

Mimi Holliday Ltd

107 Regents Park Road

Londër

NW1 8UR

T: 0207 636 7060
F: 0207 636 7070


sales@mimiholliday.com

ZYRA E REGJISTRUAR:

Mimi Holliday Ltd, 107 Regents Park Rruga, NW1 8UR

SHITJE

Për të gjitha pyetjet me shumicë, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë nëpërmjet adresës elektronike: sales@mimiholliday.com dhe një anëtar i ekipit tonë të shitjes do t'i përgjigjet kërkesës suaj. Telefoni: 020 7636 7060


NJOFTIME PËR SHTYP
Për të gjitha kërkesat e shtypit dhe medias, duke përfshirë bashkimin
bazës së të dhënave të shtypit tonë të shtypit, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë për shtyp në Londër
Telefoni: 020 7636 7060

pressoffice@mimiholliday.com

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj